Izberi jezik
 
  Kje sem? | Naslovnica > Prosti čas in wellness > Destinacije in ponudniki > PIRAN - SALINERA   
 

Hotel Piran leži neposredno ob obali, v bližini samega središča Pirana. Več kot 40 let tradicije obratovanja in sodobna urejenost tega hotela s 4 zvezdicami privlači goste iz vsega sveta.
Hotel se lahko pohvali s pestro ponudbo kulinaričnih dobrot in s prijaznim osebjem, ki bo poskrbelo, da bivanje v hotelu ostane v lepem spominu. V neposredni bližini hotela se nahajajo številne restavracije in lokali. Nedaleč stran pa banka, pošta, lekarna in trgovina z živili.

Poleg bogato založene čitalnice je v hotelu tudi  internetna točka, prav tako pa ponuja hotel možnost brezžičnega internetnega dostopa.

 
 
PIRAN - SALINERA - FIESA
Piran.
Mesto - biser severnega Jadrana. Kultura. Zgodovina. Kulinarika. Radosti morja in ugodne klime za vse letne čase. Salinera - Bioenergija.

Hotel Piran, Bioenergijski resort Salinera

počitnice, aktivni oddih, krepitev zdravja, izleti

> Daljši opis

 
 Kultura zdravega življenja v Piranu

  Ponudniki vidikov kulture zdravega življenja v Piranu
 

Doživljajske priložnosti v Piranu

  Ponudniki doživljajskih priložnosti v Piranu
     
Oddaljenost od mest
 
Celje
198 km
 
Maribor
248 km
 
Ljubljana
120 km
 
Nova Gorica
106 km

Oddaljenost od letališč
 
Maribor
241 km
 
Ljubljana
140 km
 
Trst
81 km
 
Benetke
193 km
 
     

SLOVENIJA - izbor turističnih destinacij

   

 


HOTEL PIRAN

Obmorski mestni hotel. Tradicija in udobje.

Namestitev

HOTEL PIRAN**** TIPI SOB |legenda| Opremljenost sob oz. enot |legenda|
1/1, 1/1S, 1/2, 1/2S, SU TV, Tel, MB, AC,

Cenik

HOTEL
1/1
različni tipi
1/2
različni tipi
Ap
različni tipi
HOTEL PIRAN****
72 - 91 €
84 - 134 €
152 - 188 €
Možna doplačila na dan v €    
Polni penzion  
28, kosilo ali večerja - 14
Single use (uporaba dvoposteljne sobe kot enoposteljne)  
20% popust na ceno sobe
Cenik 2009. Cene veljajo na sobo na dan ob koriščenju storitve nočitve z zajtrkom.Cene so informativne in niso zavezujoče.
Obvezna doplačila na dan v €    
Turistična taksa  
1,01


Op.: Cene so informativne in niso zavezujoče. Za obvezujočo ponudbo pošljite POVPRAŠEVANJE.

Ponudba

Hrana in pijača    
Restavracija Miralonda   Gostje se lahko prepuščajo kulinaričnim užitkom v restavraciji Miralonda, ki sprejme do 60 oseb. Na jedilnem listu je izbor skrbno pripravljenih ribjih in mesnih jedi. Prava posebnost in specialiteta kuhinje v Miralondi so različne jedi s hobotnico.
Zajtrkovalnica Panorama/b>   Jutro polepša zajtrkovalnica Panorama v zadnjem nadstropju hotela Piran. Ob čudovitem razgledu, prijazno osebje razvaja z dobro kavo in skrbno pripravljenimi dobrotami. Bogat samopostrežni zajtrk zadovolji še tako zahtevne goste.
Pizzerija Batana   V samem mestnem jedru, 150 m od hotela Piran se nahaja pizzerija Batana, ki je ime dobila po tipični istrski barki. Batana ponuja več kot 20 vrst pic. Kuharji poleg pic pripravijo tudi domači burek ali lepinjo po posebnem receptu.
     
Dopolnilne vsebine    
Rekreacija   Piran je idealna izhodiščna točka za sprehode in izlete. Obiščete lahko Naravni rezervat Strunjan in si ogledate Mesecev zaliv ter odkrivate skrite čare Strunjanskih solin. Odpravite pa se lahko tudi na izlet po bližnji okolici in v srce slovenske Istre.
Programi   Vodeni izleti v okolico

Druga ponudba za prosti čas

 
Doživljajske priložnosti

 
  ©2008 Fontus d.o.o., Ulica Zrinjskega 6, 3250 Rogaška Slatina          o agenciji | počitnice | storitve | pogoji poslovanja | načini plačila| politika zasebnosti | pravno obvestilo | avtorji  
 Partnerji: Unicon-SL d.o.o. , Albatros Bled, Sonček – TUI potovalni center, Turistična agencija Sajko, Evropsko Turistično Zavarovanje