Izberi jezik
 
  Kje sem? | Naslovnica > Prosti čas in wellness > Aktualno  
 
21. 3. 2018, Rogaška Slatina
Rogaška Slatina - ZLATA destinacija SLOVENIA GREEN
Občina Rogaška Slatina je v skladu s kriteriji Zelene sheme slovenskega turizma, katere lastnik je Slovenska turistična organizacija, ocenjena z zlatim znakom SLOVENIA GREEN DESTINATION.
1. 6. 2010, Obsotelje - Kozjansko
TROK - Turistični razgledi Obsotelja in Kozjanskega
Programi doživetij v destinaciji Obsotelje in Kozjansko.
1. 1. 2018, Rogaška Slatina
Rogaška ROI SPA & MEDICO
V okviru hotelskega kompleksa ROGAŠKA HOTELS & MEDICO & SPA so v letu 2017 otvorili nov ROI SPA CENTER.
1. 6. 2010, Obsotelje - Kozjansko
TROK - Turistični razgledi Obsotelja in Kozjanskega
Programi doživetij v destinaciji Obsotelje in Kozjansko.
1. 6. 2010, Obsotelje - Kozjansko
TROK - Turistični razgledi Obsotelja in Kozjanskega
Programi doživetij v destinaciji Obsotelje in Kozjansko.
25. 7. 2020, Rogaška Slatina
SUPER BABI in "Izberi Rogaško Slatino"
Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina vabi na oddih v priznano zdravilišče z bogato tradicijo in številnimi možnostmi za oddih v zelenem okolju!
6. 6. 2020, Rogaška Slatina
ANIN DVOR - kulturno – turistični objekt v Rogaški Slatini
Rogaška Slatina ima od leta 2014 kulturno – turistični objekt, poimenovan Anin dvor. Objekt je odprt od torka do nedelje od 9.00 do 17.00 ure.
1. 7. 2020, Rogaška Slatina
Rogaška Riviera 2021
Rogaška Riviera odpira svoja vrata 15.07.2021. Vabljeni v notranje in zunanje bazene!
21. 3. 2018, Podčetrtek
Terme Olimia - Nov Termalija Family fun
v Termah Olimia so odprli popolnoma nov del Wellness centra Termalija z nazivom FAMILY FUN, ki zajema nove inovativne bazene, bazen s peskom za malčke, prostore za igro in zabavo, 7D kino, zabavna tobogana, unikatna počivališča in še mnogo več.
12. 12. 2020, Rogaška Slatina
TURISTIČNI BONI pri TA Fontus tudi v letu 2021
Kot posebno plačilno sredstvo sprejemamo pri naši agenciji tudi TURISTIČNE BONE za rezervacije storitev namestitev (nočitev ali nočitev z zajtrkom) pri ponudnikih v slovenskih destinacijah tudi v letu 2021.
 

 

OBVESTILO ZA STRANKE AGENCIJE - koronavirus-Covid-19 in nadaljnje delovanje agencije

 

Rogaška Slatina, 1. 7. 2021


VSEM STRANKAM TA FONTUS

Spoštovani,

V turistični agenciji Fontus pozorno spremljamo aktualno dogajanje v zvezi s pojavom koronavirusa (Covid-19) in pri delu upoštevamo vse relevantne informacije, prejete s strani pristojnih organov (Nacionalni inštitut za javno zdravje, Ministrstvo RS za zunanje zadeve) ter gospodarskih in interesnih združenj v naši dejavnosti (STO - Slovenska turistična organizacija, TGZS- Turistično-gostinska zbornica Slovenije, ZTAS – Združenje turističnih agencij Slovenije).

Trenutni ukrepi povezani z epidemijo Covid-19 narekujejo, da naše poslovanje do preklica poteka po posebnem režimu in sicer:
- poslovalnica PE ZRINJSKEGA 8 je za obisk strank odprta po predhodnem dogovoru (skladno z izpolnjevanjem trenutnih pogojev določenih z odloki vlade RS);
- za stranke smo dosegljivi na telefonskih številkah +386(0)40 650 803 / 804 in +386 (0)3 819 28 22 ter po e-mailu: info@fontus.si.

Glede na spreminjajoče se vladne ukrepe, na osnovi katerih še vedno ne obratujejo v polni meri namestitveni in drugi turistični objekti v Sloveniji in regiji - pripravljamo za stranke ponudbe "na povpraševanje" in sklepamo rezervacije za slovenske destinacije za termine od 1.7.2021.

V sodelovanju s partnerji organizatorji potovanj - Turistično agencijo Sonček, TA Palma in Sajko turizem ter drugimi - Vam lahko ponudimo tudi oddih v tujini - že v terminih od julija 2021 - prav tako "na povpraševanje".

Najavljamo tudi, da bo s 1.8.2021 zaživela naša nova spletna stran, kjer bodo na voljo številne aktualne ponudbe za oddih v domovini in širše.
Lepo povabljeni, da z nami vzpostavite stik.

Želimo vse dobro in ostanite zdravi!


mag.Vesna Zagoda Peperko, direktorica
mag. Milan Zagoda, lastnik, prokurist
in Team Fontus

VZP , Vir: TGZS, ZTAS

 

Dobrodošli pri agenciji FONTUS
Dobrodošli pri Agenciji Fontus, Vašem partnerju pri odkrivanju novih možnosti preživljanja aktivnih počitnic, organiziranju zanimivega kratkega oddiha ali uživanja v pestrih wellness storitvah in pripravljanju poslovnih in drugih srečanj, dogodkov v Sloveniji.

Prosti čas in wellness
Prosti čas in oddih v Sloveniji po vaši meri danes & jutri
Poslovni turizem
Poslovna srečanja in dogodki za danes & jutri
Poslovno svetovanje
Svetovalne storitve v hotelirstvu in turizmu

Slovenija - izbor turističnih destinacij
Izberite destinacijo:


Ponudbe partnerjev:


 
  ©2008 Fontus d.o.o., Ulica Zrinjskega 6, 3250 Rogaška Slatina          o agenciji | počitnice | storitve | pogoji poslovanja | politika zasebnosti | pravno obvestilo |avtorji  
 Partnerji: Unicon-SL d.o.o. , Albatros Bled, Sonček – TUI potovalni center, Turistična agencija Sajko, Evropsko Turistično Zavarovanje