Izberi jezik
 
  Kje sem? | Naslovnica > Prosti čas in wellness > Aktualno  
 
21. 3. 2018, Rogaška Slatina
Rogaška Slatina - ZLATA destinacija SLOVENIA GREEN
Občina Rogaška Slatina je v skladu s kriteriji Zelene sheme slovenskega turizma, katere lastnik je Slovenska turistična organizacija, ocenjena z zlatim znakom SLOVENIA GREEN DESTINATION.
1. 6. 2010, Obsotelje - Kozjansko
TROK - Turistični razgledi Obsotelja in Kozjanskega
Programi doživetij v destinaciji Obsotelje in Kozjansko.
1. 1. 2018, Rogaška Slatina
Rogaška ROI SPA & MEDICO
V okviru hotelskega kompleksa ROGAŠKA HOTELS & MEDICO & SPA so v letu 2017 otvorili nov ROI SPA CENTER.
1. 6. 2010, Obsotelje - Kozjansko
TROK - Turistični razgledi Obsotelja in Kozjanskega
Programi doživetij v destinaciji Obsotelje in Kozjansko.
1. 6. 2010, Obsotelje - Kozjansko
TROK - Turistični razgledi Obsotelja in Kozjanskega
Programi doživetij v destinaciji Obsotelje in Kozjansko.
25. 7. 2020, Rogaška Slatina
SUPER BABI in "Izberi Rogaško Slatino"
Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina vabi na oddih v priznano zdravilišče z bogato tradicijo in številnimi možnostmi za oddih v zelenem okolju!
6. 6. 2020, Rogaška Slatina
ANIN DVOR - kulturno – turistični objekt v Rogaški Slatini
Rogaška Slatina ima od leta 2014 kulturno – turistični objekt, poimenovan Anin dvor. Objekt je odprt od torka do nedelje od 9.00 do 17.00 ure.
1. 7. 2020, Rogaška Slatina
Rogaška Riviera 2021
Rogaška Riviera odpira svoja vrata 15.07.2021. Vabljeni v notranje in zunanje bazene!
21. 3. 2018, Podčetrtek
Terme Olimia - Nov Termalija Family fun
v Termah Olimia so odprli popolnoma nov del Wellness centra Termalija z nazivom FAMILY FUN, ki zajema nove inovativne bazene, bazen s peskom za malčke, prostore za igro in zabavo, 7D kino, zabavna tobogana, unikatna počivališča in še mnogo več.
12. 12. 2020, Rogaška Slatina
TURISTIČNI BONI pri TA Fontus tudi v letu 2021
Kot posebno plačilno sredstvo sprejemamo pri naši agenciji tudi TURISTIČNE BONE za rezervacije storitev namestitev (nočitev ali nočitev z zajtrkom) pri ponudnikih v slovenskih destinacijah tudi v letu 2021.
 

 

TROK - Turistični razgledi Obsotelja in Kozjanskega

 

Obsotelje - Kozjansko, 1. 6. 2010


Katalog programov doživetij v destinaciji Obsotelje in Kozjansko -
preverite ponudbo na www.trok.si!
E-KATALOG


IZJAVA ZA JAVNOST

TURISTIČNI RAZGLEDI OBSOTELJA IN KOZJANSKEGA

Pod okriljem podjetja Fontus, organizacija potovanj, agencija in svetovanje, d.o.o. iz Rogaške Slatine, se zaključuje projekt TROK - TURISTIČNI RAZGLEDI OBSOTELJA IN KOZJANSKEGA. Kot nosilec projekta oblikovanja in trženja integralnih turističnih produktov Obsotelja in Kozjanskega, je Fontus kandidiral na 1. javnem pozivu »LAS Obsotelje in Kozjansko« za izbor projektov za izvajanje Lokalne razvojne strategije 2007-2013, in bil izbran za sofinanciranje s strani Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP) v okviru Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 (PRP RS) LEADER.

Glavni namen projekta je bila predstavitev območja Obsotelja in Kozjanskega kot zaokrožene turistične destinacije skozi vzpostavljeno trženje oziroma marketing integralnih turističnih produktov, ki izpostavljajo posebnosti oziroma edinstvene značilnosti območja.

Bogastvo naravnega okolja z izjemnim reliefom, številne zgodovinske zanimivosti, posebnosti kulturne dediščine ter ustvarjalnost in vztrajnost tu živečih ljudi, predstavljajo neizčrpen potencial Obsotelja in Kozjanskega, ki je že doslej pritegnil pozornost številnih obiskovalcev, jih navdahnil in mnogim ponudil učinke dobrega počutja ter nepozabnih doživetij.

Če so bili v preteklih obdobjih ključni edinstveni naravni zdravilni vrelci, ki so botrovali nastanku mednarodno uveljavljenega zdravilišča Rogaške Slatine že v 19. stoletju, ter v drugi polovici prejšnjega stoletja odkriti termalni viri, ki predstavljajo podlago za Terme Olimia, potem lahko danes v bogastvu urejenega, a hkrati še v marsičem izvirnega podeželskega okolja, najdemo še veliko več, kar ne kaže spregledati.
Zanimivosti v Kozjanskem parku in v Muzeju na prostem Rogatec, baročna sakralna dediščina Šmarja pri Jelšah, vse od Tinskega pa do Sladke Gore, zgodovinski temelj in današnja podoba olimske doline, Krajinski park Boča in Donačke gore in številni drugi so le del tega nabora. Dopolnjujejo se s pravimi biseri podeželskega okolja. Tu ne manjka idiličnih panoram dolin z rodovitnimi polji, gričev, posejanih s sadovnjaki in vinogradi ter hribovij, ki skrivajo v gozdovih naravne zaklade flore in favne.

V okviru aktivnosti v projektu so bili oblikovani integralni turistični produkti - PROGRAMI DOŽIVETIJ, ki omogočajo spoznavanje Obsotelja in Kozjanskega po tematskih sklopih. Programi »Obsotelje in Kozjansko na dlani«, »Dnevi na podeželju«, »Bogastvo misli in duha«, »Narava napaja in zdravi«, »Pokukajte v lonec« ter »V gibanju« se šivajo po meri, glede na osnovne značilnosti zainteresiranih strank (število oseb, struktura, idr.) ter njihove potovalne želje (dolžina bivanja, idr.). Fontus je za aktiviranje produktov vzpostavil sodelovanje s ključnimi partnerji, tj. ponudniki turističnih storitev na območju, ki prispevajo k prepričljivi izvedbi programov.

Za potrebe predstavitve in trženja produktov je bil izdelan elektronski katalog ter spletna stran www.trok.si, kjer so podrobneje predstavljeni vsi produkti, omogočena pa je tudi neposredna komunikacija z zainteresiranimi strankami tako iz Slovenije kot tudi iz tujine.

S projektom je dodan kamenček v mozaiku celovitejšega trženja turistične ponudbe Obsotelja in Kozjanskega. Morda najdete dobro idejo za posebne priložnosti in Vaše dobro počutje tudi Vi - obiščite www.trok.si.

VZP , Vir: FONTUS

 
Dobrodošli pri agenciji FONTUS
Dobrodošli pri Agenciji Fontus, Vašem partnerju pri odkrivanju novih možnosti preživljanja aktivnih počitnic, organiziranju zanimivega kratkega oddiha ali uživanja v pestrih wellness storitvah in pripravljanju poslovnih in drugih srečanj, dogodkov v Sloveniji.

Prosti čas in wellness
Prosti čas in oddih v Sloveniji po vaši meri danes & jutri
Poslovni turizem
Poslovna srečanja in dogodki za danes & jutri
Poslovno svetovanje
Svetovalne storitve v hotelirstvu in turizmu

Slovenija - izbor turističnih destinacij
Izberite destinacijo:


Ponudbe partnerjev:


 
  ©2008 Fontus d.o.o., Ulica Zrinjskega 6, 3250 Rogaška Slatina          o agenciji | počitnice | storitve | pogoji poslovanja | politika zasebnosti | pravno obvestilo |avtorji  
 Partnerji: Unicon-SL d.o.o. , Albatros Bled, Sonček – TUI potovalni center, Turistična agencija Sajko, Evropsko Turistično Zavarovanje